Pilkkicup 2 tulokset lisätty.

2.2 pilkkiretki siirretään myöhempään ajankohtaan jää- ja lumitilanteen johdosta. Asia sovittu LUK:n kanssa. Sihteeri

Teuvon muistopilkin tulokset lisätty.

Pilkkicup I tulokset lisätty.

Kivijärven Kalaveikkojen jäsenkirje 2019

Tervehdys!

Syyskokouksessa käytiin läpi kuluneen vuoden asioita. Puheenjohtajaksi valittiin Juha Lainejärvi, sihteeriksi Petri Lilja p. 040-5027122, jäsenasiainhoitaja Mika Kärmeniemi p. 040-5719550 mika.karmeniemi@gmail.com, vpj. Tapio Niinijärvi, lisäksi hallitukseen kuuluvat Pirjo Huopainen, Arja Villanen ja Marko Ilves. Kokouksen lopussa palkittiin PM- ja SM-tasolla kultaa saavuttaneita kilpailijoita. Pekka Kokko palkittiin pilkinnän Suomen mestaruudesta sarjassa M-70. Kimmo Hyvärinen sarjassa M-yleinen ja Edith Teräväinen sarjassa N-70 palkittiin onginnan piirinmestaruuksista. 

Järjestämme mm. avoimia pilkkikilpailuja, neljän osakilpailun pilkkicupin, kesällä avoimia onkikisoja sekä uistelu-cupin.  Mestaruuskisat pidetään pilkissä sekä kesäongessa. Pilkkikilpailuiden osanottomaksu on avoimissa kilpailuissa 15 € / kilpailija ja pilkkicupissa 10 € / kilpailija sarjaan katsomatta, pl. nuoret. KKV:n pilkki- ja onkikilpailussa kaikenlainen kalojen syöttäminen on kielletty!

Sarjajako cup-kisoissa: Miehillä Yleinen ja -60. Naiset ja nuoret ennallaan.

Kauteen kuuluvat Sm- ja Pm-kilpailut niin pilkissä kuin kesäongessa. Lisäksi ohjelmassa on myös laituripilkin Sm ja Pm-kilpailut. Kilpailuihin ilmoittautumiset keskitetysti sihteerin kautta.

Koululaistapahtumia järjestetään Luumäen, Lemin ja Savitaipaleen 7-luokkalaisille talvella pilkkien Kotalahdessa ja syksyllä Lemin koululaisia ongittaen.

Jäsenmaksu pysyy ennallaan eli aikuisilta 18€ ja 5€ nuorilta. 

 

 Kivijärven Kalaveikot

 

 

  

 

 

72125

                                  

Kalaveikkojen historiikki löytyy täältä